Workshop kleur en stijl

Een zéér gezellige, leerzame, inspirerende workshop om samen met je vriendinnen, collega’s, of clubgenoten te doen. Deze workshop leert je anders naar jezelf en naar je persoonlijke uitstraling te kijken.

 

Aanvang & introductie

Kleuren zeggen veel over wie je bent. Ze kunnen je persoonlijkheid bevestigen of juist ontkrachten. We gaan kennismaken met de opbouw en achtergrond van de kleuren uit de seizoenen.

Aan de hand van voorbeeldmateriaal krijg je inzicht in het verband tussen de kleuren van de seizoenen én de kleuren die jij van nature hebt in je huid, haar en ogen!

 

Persoonlijke Analyses (tot maximaal 10 personen)

Dit doen we met z’n allen!

Tijdens de persoonlijke kleurenanalyse kijken we met en naar elkaar wat kleur doet met je uitstraling. We gaan het oog trainen om anders naar kleur en onszelf te kijken. Je ziet hoe je met kleur jezelf kunt onderscheiden in de massa of er juist in kunt verdwijnen. We zoeken naar harmonie in jouw uiterlijke verschijning en kijken met respect naar onszelf maar ook naar elkaar.

 

Persoonlijk kleurtype

Nu we weten welke seizoenkleuren bij je horen gaan we bespreken welke specifieke kenmerken van de kleuren jou het beste tot je recht laten komen. We kijken naar je accessoires, haarkleur, schoenen, bril, panty’s en eventueel make-up.

 

Het effect van kleur

Met de juiste kleuren (en voor de dames eventueel de juiste make-up?) wordt zichtbaar hoe mooi en krachtig we zijn zoals we zijn. De kleuren veranderen je niet maar bevestigen de authenticiteit van jouw persoonlijkheid en presentatie.

 

* Optioneel in overleg:

*Make-up

Aansluitend op het geanalyseerde kleurentype bespreken we met de dames de (nieuwe) make-up. De make-up uit je persoonlijke make-up tasje wordt getoetst!

 

*Stijl

Aan de hand van je natuurlijke lichaamslijnen kijken we welke vormen van kleding het beste bij je passen. Stans neemt je mee met de basisstijltips en met behulp van je kleding die je op dat moment draagt geeft ze je stijltips die je zelf thuis direct kan gaan toepassen. Als afsluiting wordt het tien puntensysteem besproken.

 

Ons gezamenlijke doel op deze volle middag (avond) is een zeer gezellige dag én balans creëren tussen jou en je kleuren zodat ook jij je elke dag zeker voelt in de kleding die je draagt!