Vriendinnendag

Kleur, make-up én stijladvies, op één dag, voor jou en je vriendinnen!

Ontdek jouw kleuren tijdens een vriendinnendag
Tijdens de kleuren workshop leer je onderscheid maken tussen alle bestaande kleurennuances en deze in te delen volgens de kleuren van de vier seizoenen. Je gaat zien het verschil tussen heldere, matte, koele en warme kleuren. Iedereen krijgt een persoonlijke korte kleuranalyse waarbij we samen kijken naar de overeenkomsten, verschillen en effecten die de seizoenskleuren op ieders uitstraling hebben. Het kleuradvies wordt compleet gemaakt door samen in te gaan op wat die kleuren betekenen voor je haardracht, panty’s, accessoires, schoenen en bril.

Ontdek jouw make-up kleuren tijdens een vriendinnedag
Als afsluiting van het kleuradvies volgt een korte make-up workshop waarin je jezelf stap voor stap gaat opmaken in jouw persoonlijke seizoenskleuren. Jouw eigen meegebrachte make-up gaan we toetsen op helderheid en ondertoon zodat je in de toekomst makkelijk je make-up kan uitkiezen in het enorme grote aanbod. Aan het einde van de make-up workshop wordt de balans zichtbaar met jouw persoonlijke make-up én seizoenskleuren.


Ontdek jouw persoonlijke stijl tijdens een vriendinnendag

Tijdens deze styling workshop leer je kijken naar ieders persoonlijke lichaamssilhouet en ga je ontdekken welke kledingstukken het beste hierbij passen. Iedereen neemt op deze dag ook een aantal tops en flops uit de eigen garderobe mee. Doordat je samen onderzoekt waarom een bepaald kledingstuk wel of niet voor je werkt, leer je om anders te kijken naar je kledingkeuzes. Leer kleine veranderingen aanbrengen met een groots resultaat!


Een gezellige doe-dag samen met je vriendinnen zodat je elkaar in de toekomst kan coachen!