“In de winkel werd er meteen WoW gezegd!”

“In de winkel werd er meteen WoW gezegd!”

Oktober, 2016 Persoonlijk kleuradvies

Hallo stans, Ik ben zo blij met het kleuradvies! In Den Bosch heb ik met de kleurenpaspoort in mijn hand twee jurkjes, een topje, een broek en een jas gekocht! Ook alle make-up heb ik verruild voor de winterkleuren. (nog niet toe aan de donkerblauwe oogschaduw, maar dat komt misschien nog) de jurkjes zijn echt toppers! 1 is effen in de kleur flessengroen daar kreeg ik heel veel complimentjes op, al tijdens het passen in de winkel kwamen er andere klanten en er werd ” WoW” gezegd! De ander is wat te gekleed misschien meer voor Kerst, zwart met  3 knalrode klaprozen erop. Je ziet nu ook op tv welke vrouwen zo een advies hebben gehad want die Jeanine uit GTST die draagt alleen maar de winterkleuren! Ontzettend bedankt en ook voor de gastvrijheid! Nienke uit Alkmaar