Vrijgezellendag

Wil jij de bruid in spé een unieke en onvergetelijke dag bezorgen samen met haar vriendinnen? 

Styling workshop en alleen de bruid een kleuradvies!

Met een workshop Styling en kleuradvies voor de bruid van Stans Styling ben je verzekerd van een gezellige, ontspannende en leerzame middag vol styling-tips! Uiteraard wordt de toekomstige bruid deze dag in het middelpunt gezet!

Tijdens de workshop wordt iedereen geïnspireerd anders naar zichzelf te kijken omdat we actief aan de slag gaan met het analyseren van ieders persoonlijke uitstraling en lichaamsvorm. Iedereen neemt op deze dag ook een aantal tops en flops uit de eigen garderobe mee. Doordat je samen onderzoekt waarom een bepaald kledingstuk voor je werkt, leer je om anders te kijken naar je kledingkeuzes. Gedurende de workshop krijg je een aantal basis styling-tips aangeleerd die je direct kan toepassen.

Stans Styling vrijgezellendag en vriendinnendag make-up en stijladvies

Kleuradvies voor de bruid
Iedereen maakt deze dag kennis met de kleuren van de vier seizoenen en de daarbij behorende karakteristieke kenmerken. Ook leer je onderscheid te maken tussen heldere en matte, koele en warme kleuren. De bruid krijgt als enige een persoonlijke kleuranalyse en ontvangt een persoonlijke beschrijving van haar seizoenstype én een kleurenkaart cadeau!