Zakelijke Styling

Ieder bedrijf kent unieke individuen met allemaal een eigen stijl. Een eerste indruk is snel gemaakt en medewerkers die er verzorgd en representatief uitzien, passend bij de functie, hebben in veel opzichten een streepje voor. Stans Styling biedt interactieve presentaties en trainingen aan die een bijdrage leveren aan de werknemers bij het ontwikkelen van een kledingstijl. Een stijl die past bij het bedrijf zodat men allen het perfecte visitekaartje afgeeft.

Stijl is persoonlijk, dus het is lastig om als werkgever één bedrijfslijn te trekken zonder daarbij over de stijlgrenzen van alle medewerkers te gaan. Met de trainingen en workshops van Stans Styling leert men om met respect naar elkaar samen te komen tot een zakelijke stijl waar iedereen zich prettig bij voelt.

De op maat gemaakte zakelijke styling trainingen van Stans Styling zorgen niet alleen voor een goed bedrijfsimago en verhoging van de sfeer, maar ook voor tevreden werknemers die lekker in hun vel zitten. En dat komt de productiviteit weer ten goede.

De workshops en trainingen van Stans Styling zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan een luchtig bedrijfsuitje of teambuilding-event. De trainingen en workshops zijn ook een mooie aanvulling op  empowerment dagen, evenementen, binnen een reïntegratietraject of tijdens feelgoodsessies.

Voor retailers zijn de trainingen uitermate geschikt om het ‘’oog’’ van het winkelpersoneel te trainen zodat zij klanten van nog betere adviezen kunnen voorzien.