Persoonlijk kleuradvies


Wil jij ook weten welke kleuren jou nu écht het allermooist staan?

Tijdens een kleuradvies van Stans Styling krijg je antwoord op de vraag welke kleurtinten jou het beste staan: mat van helder, licht van donker, koel van warm en vooral ook waarom? Met kleuren die in harmonie zijn met je huid, haar en ogen straal je authenticiteit uit. Je ogen spreken meer, je ziet er frisser en stralender uit en minder vallen op. Daarnaast bespaart het tijd en geld, je gaat gerichter winkelen naar de juiste kleding, accessoires, brillen, make-up en schoenen.

Als je je weeter en creëer je een natuurlijke en krachtige uitstraling. Geslaagde combinaties maken wordt een koud kunstje en jouw garderobe wordt weer een eenheid met jezelf. Je zult merken dat je complimenten krijgt.

De juiste kleuren versterken en onderstrepen jouw natuurlijke schoonheid.

Uitgebreid persoonlijk kleuradvies door Stans Styling

Welk kleurtype ben jij?
# Tijdens dit uitgebreide persoonlijke kleuradvies van 1,5 uur ga ik uit van jouw natuurlijke elementen; huid, haar en ogen. Door het leggen van vele kleurdoeken in verschillende nuances gaan we samen zien welke kleurtinten daar het beste bij passen. Je ogen gaan meer spreken, de huid ziet er frisser en stralender uit en eventuele lijntjes en onregelmatigheden vallen minder op bij het leggen van de juiste kleuren. Hierdoor ontdek je tot welk kleurtype je behoort, zomertype, wintertype, lentetype of herfsttype.

Hoe doe je dat met contrasten?
Een outfit die compleet bij jou past, die in harmonie is met jouw persoonlijke kenmerken, gaat het niet alleen om de kleuren maar ook om het licht-donker contrast in je kleding. Tijdens dit advies laat ik je ontdekken hoe hoog het licht-donker contrast in je kleding kan zijn.

# Je gaat naar huis met een kleurenpaspoort in luxe uitvoering. In dit kleurenpaspoort zitten 32 stoffenstalen, een overzicht van jouw make-up kleuren, persoonlijk haaradvies, diverse kleurcombinaties én je ontvangt een beschrijving van jouw kleurtype zodat je dit altijd nog eens kunt nalezen.

Je krijgt duidelijke handvatten mee zodat jij gericht kan winkelen en blij bent met je aankopen. Je garderobe word langzaam een eenheid zodat je snel en gemakkelijk, elke dag weer, een verrassende combinatie kan maken.