Make-up advies

Make-up advies

Met een make-up advies van Stans Styling leer je welke make-up kleuren het beste voor je werken en hoe je jouw make-up op de juiste manier aanbrengt. De groeiende keuzemogelijkheden in make-up soorten, merken en tinten maken het vaak lastig om te kiezen. Daardoor is het belangrijk dat je weet welke kleuren het beste bij je gezicht, natuurlijke haarkleur, ogen én persoonlijkheid passen.

Door het kiezen van de juiste ondertoon, koel of warm, creëer je harmonie en rust in je gezicht wat een geweldig natuurlijk effect geeft. De juiste make-up maakt je huid frisser en stralender en brengt je hele uiterlijk in harmonie. En die harmonie werkt door. Want wanneer je weet welke tinten het beste bij je passen koop je ook sneller kleding die daar bij aansluit. Het resultaat is een natuurlijke en zelfverzekerde uitstraling.

Met het make-up advies van Stans Styling weet je zeker dat je er altijd goed en verzorgd uitziet en dat je dit ook uitstraalt naar je omgeving.

All in one formule

Naast een kleuradvies voor kleding en make-up leer je jouw eigen lichamelijke pluspunten te herkennen en te benadrukken met de juiste stylingstips. Omdat ik het erg belangrijk vind dat mijn advies aan jou toepasbaar is nemen we nog een snel kijkje in je kledingkast om te bepalen wat dit advies nou betekent voor de kleding die je in je kast hebt hangen. Ook geef ik je hier concreet shopadvies: welke basisitems zijn een mooie aanvulling op de kleding in jouw kast?

Make-up kleuradvies bij Stans Styling

Tijdens een 2 uur durend persoonlijk make-up advies krijg je een verkorte kleuranalyse om te kijken welke ondertoon, koele of warme kleuren, het meest geschikt voor je zijn. Met dit als uitgangspunt, leer je vanuit de basistechnieken op de juiste manier gebruik te maken van jouw persoonlijke make-up tinten.

Daarnaast krijg je informatie over hoe je het beste je gezicht kan reinigen en hoe je een geschikte foundation kiest en gebruikt. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de voor jou geschikte make-up kleuren voor ogen, wangen en lippen en leer je om persoonlijke accenten te leggen. Alle tips die je tijdens het advies krijgt, kun je thuis gemakkelijk zelf uitvoeren.

Een 2,5 uur durend make-up advies:
€ 65,- per persoon
€ 55,- p.p. bij 2 personen
€ 45,- p.p. bij 3 personen
Een make-up advies kan op elke gewenste locatie uitgevoerd worden.

All in one formule dames:
€ 249,- (6 uur compleet advies incl. kleurenpaspoort en stijlboekje)
Ideaal voor de druk bezette vrouw!

Quotes Klanten

Graag wil ik je nog zeggen dat ik heel erg blij en geholpen ben met al jouw tips en adviezen voor een mooie make-up wat geschikt is voor mij. Ik vond het heel prettig op wat voor manier jij dat deed en zal je zeker aanbevelen aan vriendinnen van mij die daar belangstelling voor hebben. Ineke

Waar het om gaat …

Make-up mag je gezicht accentueren, maar niet de aandacht van je persoonlijkheid afleiden!

stans