Verdieping kleuradvies inclusief make-up advies

Wil jij weten welke make-up kleuren jij het allerbeste kan dragen bij jouw seizoenstype?
Een perfecte aanvulling op je uitgebreid persoonlijk kleuradvies. Stans Styling gaat je o.a. leren opmaken in de kleuren van je pallet. Als je make-up kleuren perfect zijn afgestemd op de kleur van je huid, haren en ogen zie je al snel de balans met de kleur van je kleding.

We starten met het bespreken van je ervaring n.a.v. het uitgebreid persoonlijk kleuradvies die je eerder hebt gedaan. Kan je de kleuren vinden met behulp van je paspoort? Naar behoefte trainen we je oog hoe jij de kleuren (nog beter) in het grote aanbod kan herkennen. Je krijgt daarvoor de gelegenheid om je (aangekochte) kleding mee te nemen om bevestiging te vragen of twijfel te overleggen.

Voel jezelf in balans met de juiste make-up
Tijdens het make-up advies laat Stans Styling jou zien hoe jij je stap voor stap kan opmaken met een vleugje make-up in de kleuren uit jouw palet. Elke ochtend een 10 minuten make-up is mijn motto!
We besteden uitgebreid de aandacht aan het kiezen van de voor jou juiste kleur en toonhoogte van foundation en blush.

Je neemt tijdens deze sessie je luxe kleurenpaspoort en je persoonlijke toilettasje mee. Jouw make-up produkten gaan we toetsen op de juiste ondertoon en kleurintensiteit.

Als afsluiting zie je de balans tussen jouw nieuwe make-up en je kleurenpallet van jouw seizoenstype.

Vanaf nu weet jij welke make-up kleuren jou het allermooist staan en kan jij makelijker je keuze maken in het grote aanbod.